Reflexologia podal

Reflexologia podal

Reflexologia podal.

En trobem l’origen fa 5000 anys a la Xina, encara que també es va utilitzar a l’antic Egipte. Fou introduïda a Amèrica pel doctor Wiliam Fitzgerald (1872-1914) i fou desenvolupada en la forma actual per la fisioterapeuta Eunice Inghan, considerada com a pionera en la reflexoloteràpia contemporània.
És un mètode d’identificació i tractament de múltiples malalties i patologies que es poden tractar mitjançant uns punts específics que es troben en ambdós peus, tan en la planta com en el dors. Als peus s’hi troben reflexats tots els òrgans del cos i, a través de la manipulació d’aquests punts es pot arribar a la curació o millora de les diverses patologies i moltes vegades fins i tot a detectar-les abans que apareguin.


Reflexologia podal.

Su origen fue hace 5000 años en china, aunque también fué utilizada en egipto. La introdujo en América el dr William Fitzgerald (1872-1914)y fue desarrollada en la forma actual por Eunice Inghan fisioterapeuta y se la cosidera como la pionera en la reflexoterápia tal como la conocemos actualmente.
Es un método de identificación y tratamiento de múltipes enfermedades y patologias que pueden tratarse mediante unos puntos especificos que se encuetran en ambos pies, tanto en la planta como en el dorso. En los pies se encuentran reflejados todos los organos del cuerpo, y mediante la manipulación de estos puntos reflejos, puede llegase al alivio o curación de las diversas patologias y muchas veces a la identificación de éstas antes de que aparezcan